Friptura Apreciată de un Profesionist Neașteptat

Friptura Apreciată de un Profesionist Neașteptat Sursa poza si informatii: gds.ro

Astăzi, vă prezentăm un banc care aduce în prim-plan o conversație amuzantă între un client și un ospătar.

Bancul Zilei

Un client savurează o friptură delicioasă la restaurant. Ospătarul se apropie și întreabă:

– Cum vi se pare friptura?

– Extraordinară! Și spun asta ca profesionist!

– Sunteți măcelar?

– Nu, sunt cizmar.

Acest schimb de replici subliniază umorul întâlnirilor neașteptate și cum profesiile pot influența percepțiile noastre.

Notă: Acest banc este preluat din ediția de astăzi a Gazetei de Sud.


Radu Ene

Radu Ene are 36 de ani și este vocea principală din spatele azi în Craiova. Originar din cartierul 1 Mai și absolvent de Jurnalism la Universitatea din Craiova, Radu este cunoscut pentru stilul său direct, onest și conectat la realitatea orașului. Cu microfonul în mână și camera aproape, relatează zilnic din teren, fie că e vorba de știri locale, povești din comunitate sau interviuri cu oameni care schimbă orașul în bine. Crede că jurnalismul local trebuie să fie curajos, empatic și mereu aproape de oameni – iar pentru el, Craiova nu e doar un subiect, e acasă.