Teatrul Colibri Participă cu Spectacolul Albă ca Zăpada la Festivalul Gulliver Galați, 2025

Teatrul Colibri Participă cu Spectacolul Albă ca Zăpada la Festivalul Gulliver Galați, 2025 Sursa poza: jurnaldecraiova.ro

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova a fost invitat să participe la cea de-a XXXI-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” din Galați, unde va prezenta spectacolul „Albă ca Zăpada” pe 14 mai 2025.

Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” se desfășoară în perioada 12-17 mai 2025 și este organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Consiliul Local Galați.

Spectacolul „Albă ca Zăpada” este o adaptare a basmului Fraților Grimm, realizată de Cristian Pepino, care semnează atât scenariul, cât și regia. Scenografia este creată de Remus Gabor și Raluca Aionițoaie, iar muzica aparține lui Marin Fagu. Distribuția include actori talentați precum Andreea Ionescu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Marin Fagu, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Emanuel Popescu și Alis Ianoș.

Reprezentația va avea loc miercuri, 14 mai, la ora 11:00, oferind publicului gălățean ocazia de a se bucura de această interpretare contemporană a poveștii clasice.

Participarea Teatrului „Colibri” la acest festival subliniază angajamentul instituției de a promova arta teatrală pentru copii și tineret și de a împărtăși creațiile sale cu un public mai larg.


Radu Ene

Radu Ene are 36 de ani și este vocea principală din spatele azi în Craiova. Originar din cartierul 1 Mai și absolvent de Jurnalism la Universitatea din Craiova, Radu este cunoscut pentru stilul său direct, onest și conectat la realitatea orașului. Cu microfonul în mână și camera aproape, relatează zilnic din teren, fie că e vorba de știri locale, povești din comunitate sau interviuri cu oameni care schimbă orașul în bine. Crede că jurnalismul local trebuie să fie curajos, empatic și mereu aproape de oameni – iar pentru el, Craiova nu e doar un subiect, e acasă.